Global Leadership Summit

GLS és una trobada de formació intensa a través de la qual volem transmetre: Visió, Inspiració i Habilitats Pràctiques per ajudar a tothom a convertir-se en millors líders. Uneix-te a més de 405.000 persones arreu del món que assistiran a aquesta cimera de dos dies plena d'inspiració, aprenentatge pràctic i connexió global.

Segueix llegint per saber més sobre aquest projecte!

Global Leadership Summit

Descobreix el poder del lideratge al Global Leadership Summit (GLS), una experiència transformadora dissenyada per ajudar-te a assolir una visió més gran i convertir-te en un líder excepcional. Uneix-te a més de 405.000 persones arreu del món que assistiran a aquesta cimera de dos dies plena d'inspiració, aprenentatge pràctic i connexió global.

Desbloqueja el teu potencial com a líder

Inspira't

Aprofita una combinació única de visió, inspiració i habilitats pràctiques que podràs aplicar de manera immediata. Aprèn dels destacats ponents que provenen de diversos sectors i àmbits, i que compartiran la seva experiència i coneixements per ajudar-te a assolir el teu màxim potencial com a líder.

Connecta amb una comunitat global

La cimera se celebrarà al campus de Willow Creek a Chicago durant el mes d'agost. Podràs viure l'experiència en directe en més de 200 ciutats d'Amèrica del Nord. I si no pots assistir en persona, també podràs gaudir-ne en diferit en més de 700 ciutats en 135 països i en 60 idiomes.

Seu a Espanya

A Espanya, tindràs l'oportunitat de participar a les seus de Terrassa (Barcelona), Tenerife i Madrid, on et submergiràs en un ambient d'aprenentatge enriquidor i podràs connectar amb una comunitat de líders apassionats que comparteixen les mateixes inquietuds i reptes que tu.

Uneix-te al Global Leadership Summit i desencadena el teu potencial com a líder. Inscriu-te ara i prepara't per a un viatge de creixement personal i professional sense igual!