Club Esportiu Goel

El Club Esportiu Goel és una projecte esportiu que ofereix diverses activitats esportives i de lleure per a infants, joves i adults. El club té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva i promoure valors com la inclusió, la cohesió de grup, l'aprenentatge i el desenvolupament personal.

Segueix llegint per saber més sobre aquest projecte!

Club Esportiu Goel

El Club Esportiu Goel és un club que va més enllà de l'esport. Aquí, fem barri i fem ciutat. Formem part de la Fundació Privada Goel i la nostra missió és promoure l'esport inclusiu i la integració social a través de diverses disciplines com el futbol sala, basquetbol, voleibol, badminton, handbol, aerobic, rugby touch i bicicleta. Oferim una àmplia gamma d'activitats esportives que se sustenten en els nostres valors fonamentals: inclusió, diversitat, respecte, flexibilitat, relació, suport i natura.

Una gran varietat d'activitats esportives i socials en un ambient inclusiu i acollidor. Amb el Club Esportiu Goel, no només gaudeixes de l'esport, sinó que també et submergeixes en un entorn càlid i obert, on la diversió i l'aprenentatge es donen de la mà. A més, proporcionem formació en monitoratge, jornades formatives d'integració social i sessions de lideratge en valors, perquè creiem en el desenvolupament personal i esportiu integral.

Objectiu general

El nostre objectiu principal és prevenir conductes de risc entre infants, adolescents i joves mitjançant la pràctica de l'esport. Volem facilitar la seva inclusió i integració, aportant espais de lleure i relacions entre iguals. A través de les nostres activitats esportives, treballem la cohesió de grup, fomentant el sentiment de pertinença i promovem valors com la responsabilitat, l'honestedat, el respecte i la solidaritat. Creiem que aquests valors són fonamentals per al seu desenvolupament personal i esportiu, i els animem a aplicar-los en la vida diària.

Treballar la cohesió de grup: En el Club Esportiu Goel, donem gran importància a la cohesió de grup. Mitjançant les nostres activitats esportives, promovem la cooperació i el treball en equip, fent que els nostres membres es sentin part d'una comunitat unida.

Treball en valors: Considerem que els valors són la base del creixement personal i esportiu. A través de les nostres activitats, treballem els valors com la responsabilitat, l'honestedat, el respecte i la solidaritat, fomentant la seva aplicació en la vida quotidiana.

Prevenció de conductes de risc: Com a club esportiu, assumim la responsabilitat de promoure conductes saludables i prevenir aquelles que puguin posar en perill la salut i el benestar dels nostres membres. Mitjançant la formació i la informació, promovem activament la prevenció de conductes de risc.

Promoció de la pràctica esportiva femenina i mixta: Crem en la igualtat d'oportunitats i en la promoció de la pràctica esportiva femenina i mixta. Incentivem la participació de les noies i fomentem l'esport conjunt entre nois i noies, perquè tothom tingui la possibilitat de gaudir de l'esport sense barreres.

Activitats Destacades

  1. Campus Esportiu d'Estiu: Cada any, durant 4 setmanes al juliol, organitzem un campus esportiu d'estiu per a nois i noies de 12 a 17 anys. Aquesta activitat de multiesport té com a objectiu oferir una experiència d'oci i diversió que també sigui educativa. Està obert als joves derivats dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Terrassa.

  2. Equips de Futbol: Volem continuar fomentant la pràctica esportiva en infants i joves, especialment en aquells que troben dificultats per participar-hi. Oferim l'oportunitat de practicar esport a joves amb discapacitat, dificultats d'integració, risc d'exclusió o dificultats de relació a casa. Formarem un equip per a la lliga local, amb una orientació tant lúdica com tàctica.

  3. Grup Multiesports: Des de setembre de 2021, oferim activitats setmanals de multiesport per a nens i adolescents obertes a la ciutat i al barri. Amb l'objectiu de promoure la integració i l'aprenentatge de valors, esperem consolidar aquesta activitat i organitzar activitats paral·leles com ara berenars i sortides.

  4. "Relaciona't amb el barri": Aquesta activitat quinzenal esportiva i lúdica està destinada als adolescents del barri. Organitzem diverses activitats esportives i de lleure com sortides a la muntanya, bicicletades i visites a exposicions per fomentar l'esport, la convivència, l'oci, la cultura i les relacions personals. Vetllem per les seves necessitats emocionals, psicològiques i relacionals, promovent l'esport com a eina educativa i de prevenció de conductes de risc.

  5. Voleibol Mixt per a Joves: Hem afegit una nova activitat setmanal de voleibol per a nois i noies, amb l'objectiu de promoure l'esport, les relacions entre iguals i l'empoderament de les noies en diverses modalitats esportives.

  6. Formació per a Tècnics, Voluntaris i Beneficiaris: Organitzem diverses activitats de formació destinades a tècnics i voluntaris, com ara jornades d'integració social, lideratge en valors per a adolescents i joves, i cursos de monitoratge per a voluntaris. La nostra intenció és dotar-los de les eines necessàries per oferir un entorn segur i enriquidor als nostres beneficiaris.

Grups Beneficiaris

En el Club Esportiu Goel, utilitzem l'esport com a eina de cohesió social, promoció devalors i hàbits saludables. La nostra experiència ens ha mostrat que cada vegada hi ha més joves amb dificultats i risc d'exclusió, i la pandèmia de la COVID-19 ha accentuat aquesta situació de manera exponencial. Ens centrem en els següents perfils: adolescents i joves desvinculats dels seus grups d'iguals, amb conductes de risc i amb dificultats de relació a casa.

Comptem amb una xifra significativa de beneficiaris, que inclouen 150 infants, adolescents i joves que gaudeixen de les nostres activitats. A més, col·laborem amb 20 voluntaris joves i adults que ens ajuden a desenvolupar les activitats i a crear un entorn positiu per als nostres membres.

Terrassa i Àrea d'Influència

Estem orgullosos de formar part de la ciutat de Terrassa i de la seva àrea d'influència. Aquesta regió ens proporciona un entorn ric i divers on desenvolupar les nostres activitats esportives i socials. Amb el suport de les institucions locals i el suport de la comunitat, treballem per fer arribar els beneficis de l'esport a un nombre cada vegada més gran de joves.

Contacte

Si vols formar part de la nostra comunitat i gaudir de les activitats del Club Esportiu Goel, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem a la teva disposició per respondre a les teves preguntes i ajudar-te en tot el que necessitis. Utilitza el nostre formulari de contacte o truca'ns directament, estarem encantats d'escoltar-te i de donar-te la benvinguda a la família del Club Esportiu Goel.

Amb el Club Esportiu Goel, tindràs l'oportunitat d'experimentar l'esport d'una manera inclusiva, educativa i enriquidora. Vine i descobreix el poder de l'esport per a la teva vida i per a la teva comunitat!