Inscriu-te al GLS Terrassa i experimenta una formació intensa amb Visió, Inspiració i Habilitats Pràctiques per a convertir-te en un líder excepcional.

La Llançadora

Una llançadora és una eina per passar el fil de la trama a través de l’ordit. Parlem, doncs, d’una eina usada en el tèxtil, un sector que a Terrassa ens parla d’història, de tradició i de futur, d’emprenedoria, de dones apoderades i d’esperança en futur millor. Per això el nom del nou projecte de la Fundació Goel du el nom de la Llançadora, perquè volem teixir futur, donar oportunitats i apostar per una ciutat cada dia més inclusiva i amb més igualtat d’oportunitats.

Club Esportiu Goel

El Club Esportiu Goel és una projecte esportiu que ofereix diverses activitats esportives i de lleure per a infants, joves i adults. El club té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva i promoure valors com la inclusió, la cohesió de grup, l'aprenentatge i el desenvolupament personal.

Global Leadership Summit

GLS és una trobada de formació intensa a través de la qual volem transmetre: Visió, Inspiració i Habilitats Pràctiques per ajudar a tothom a convertir-se en millors líders. Uneix-te a més de 405.000 persones arreu del món que assistiran a aquesta cimera de dos dies plena d'inspiració, aprenentatge pràctic i connexió global.
;

Events

22 Apr
Futsal
DIA I HORA
Saturday, 22 de April a les 08:00h
On/ direcció
Pista Goel
Veure mésVeure més
8 Jul
Empatía
DIA I HORA
Saturday, 8 de July a les 18:00h
On/ direcció
Auditori UNIDA
Veure mésVeure més
10 Nov
GLS Terrassa 2023
DIA I HORA
Friday, 10 de November a les 08:00h
On/ direcció
Auditori UNIDA
Veure mésVeure més

Publicacions recents

No s'han trobat resultats

El nostre equip

Els nostres col·laboradors

Església UNIDA de Terrassa
Ajuntament de Terrassa
Global Leadership Summit
Fundació La Caixa
Diputació Barcelona